výsledky závodů

 

Třetí den ODM České Budějovice - Nela 17. místo 400VZ, Tobik ve stejné disciplíně 12.místo a 100P parádní 8. místo. Gratulace našim plavcům a také celé výpravě Ústeckého kraje, se 38 medailemi se stala nejúspěšnější v plaveckých sportech. Za odměnu přišla i čerstvá mistryně Evropy Kity Horská a Ondra Gemov. Dnes volno a návštěva jiných sportovišť.

Druhý den Olympiády dětí a mládeže se plavcům z PKR nominovaných za Ústecký kraj opět povedl. Nela si vyplavala 14. místo v disciplíně 200Z, Tobiáš opět ukázal jeho vytrvalost a z dopoledních disciplín 200VZ a 200PZ postoupil do odpoledních finálových bojů, kde v živém přenosu ČT dohmátl na parádním 5. místě v disciplíně 200VZ. O 12 minut později...

Na Letní Olympiádě dětí a mládeže v Českých Budějovicích má PK Roudnice n. L. také své plavce. Tentokrát Nela a Tobik plavou za Ústecký kraj. Nela dopoledne parádně zaplavala 200K a obsadila 15.místo. Tobik si vyplaval postup do finále 100m M a nastupuje ze 7.místa. Finálový 2 hodinový blok na Čt sport od 16:00. Držte Tobikovi palce.

Pohár 11letého žactva- Čechy se konal v Jablonci nad Nisou. Zde nás medailovým umístěním potěšila Zorka Lebdušková, která dohmátla na druhém místě v disciplíně 100 m motýl. Druhou reprezentantkou Plaveckého klubu Roudnice byla Klára Kočí, ta nás potěšila osobními maximy ve všech svých startech. Předvedené výkony jsou motivací pro další tréninky,...

Desetiletí plavci se sešli na Poháru Čech v Trutnově. Ve výborných výkonech se zde představila Ema Švecová, která si odvezla stříbrné a bronzové umístění na 50 m znak a 50 m motýl. Velmi dobrými výsledky je následovala Šárka Hájková která vybojovala bronzovou medaili v disciplíně 50 m prsa. Děkujeme holkám k perfektní reprezentaci klubu PKR.